2
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Macva (Sabac) Beograd, 29.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MILOJEVIĆ: Očekivali smo jednu tešku utakmicu! Tešović: Igrali smo protiv evropske Zvezde, zadovoljan sam!

Objavljeno: 30.03.19 u 21:16

Nije dozvolila Crvena zvezda Mačvi da prekine njen niz od 53 utakmica bez poraza. 
U odličnoj utakmici Crvena zvezda nije počela kako su se nadali navijači Zvezde. Prvi gol postigli su gosti, preko Gigića u 15. minutu. Izjednačio je Boaći u 37. minutu, a konačan rezultat postavio je Ben sa bele tačke u 74. minutu. 

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je očekivao težak meč. 

– Očekivali smo jednu tešku utakmicu. Imamo igrače koji izlaze iz povrede, želeli smo da im damo minutažu, ali sam ih na kraju ostavio na klupi. Pokazalo se da je Mačva jako dobra ekipa sa jakim i brzim igračima. Dali su nam taj gol, a onda smo morali da jurimo rezultat. Nema veze, u svakom slučaju dobra utakmica i odličan protivnik, rekao je Milojević. 

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Darko Tešović je odlično pripremio Mačvu za meč. 

Ja uvek govorim istinu i ne govorim ništa što ne mislim. Mislio sam da ćemo igrati onoliko dobro koliko nam Zvezda to dozvoli. Meni sa terena to deluje drugačije nego ljudima na tribinama ili ispred malog ekrana. Mogu da budem zadovoljan jer smo protiv evropske Crvene zvezde odigrali 2:1, protivnik je u ovom meču bio bolji i čestitam im na tome, rekao je trener Mačve nakon meča. 

0
0

2 Komentara

  1. Pa ja ne znam da li smo ikada imali goreg desnog beka,a doveden je kao bomba za 35000e.mesecno.pa koliko se to ljudi ugradilo u tu platu?u odbrani promaja pa golman igra kao stoper.za jirku svako polupametan je znao da je promasaj.pa ko jos kupuje liniske igrace.pa takav ali bolji je bio luka adzic,i mnogo jeftiniji.ovi iz napredka i drugi niko ne zna zasto su dovodjeni.ova drva causic,pavkov…to se nikad nece prodati .jednom recju kao sto sam i ranije rekao preazni rok u zvezdi rade cepaci karata i redari.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam Milojeviću što si očekivao od utakmice, ali Zvezda je lose odigrala! Već si upropastio Milunovića, prvog strelca jesenjeg dela, jer mu ne daješ šansu zbog Bena, danas najlošijeg igrača Zvezde. Ali, zato ti Ben izvodi penale na svakoj utakmici! Sada Milunović može biti prvi strelac prvenstva ali u video igrici “Real Manager”! Da li ti uopšte znaš šta radiš?! Vulić ne može dobiti šansu ni na apotekarsku kašičicu od tvojih miljenika Čaušića i Jovičića! Reprezentativac Srbije Pavkov nema prednost u odnosu na rezervistu iz kineske lige! Ne igra ti ni Jirka najbrži igrač u SLS, pa nije ni čudno što je igra Zvezde onako usporena! Ovo je ludilo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter