0
Domaći fudbal

VUČELIĆ OPLEO PO GROBARIMA: Navijače Partizana uporedio sa ‘Delijama’, neće im se dopasti šta je imao da kaže! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.19 u 13:37

U gostovanju na jutarnjem programu Hepi televizije predsednik Partizana Milorad Vučelić prozvao je navijače crno-belih koji u proteklom periodu kritikuju upravu zbog loših rezultata. 

Gostujući u jutarnjem programu ‘Dobro jutro Srbijo‘ on je uporedio Partizanove navijače sa navijačima Crvene zvezde

– Postoje Partizanovci koji klubu žele lođe. Za pet, šest godina koliko Zvezda nije bila prvak vi nikada niste čuli toliko ružnih stvari da je bilo koji zvezdaš rekao protiv Zvezde. Ovo što Partizanovci govore, to ukupno u istoriji Crvene zvezde nema da su Zvezdaši rekli o svom klubu, ja im na tome zavidim i odajem priznanje, rekao je Vučelić

Predsednik Partizana otkrio je koliko su trajali pregovori sa Savom Miloševićem i ukazao puno poverenje novom treneru. 

Bata Mirković je sam odlučio da ode. To je bila njegova odluka i mislim da je pogrešio. Pronašli smo prelazno rešenje i odlučili da pregovaramo sa nekoliko trenera. Paralelno smo vodili razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nas nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah, rekao je predsednik Partizana.

Šta je još rekao Milorad Vučelić pogledajte ispod!

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter