0
ATP

SPORT NA TV: Tenis, Moto GP, košarka i povratak klupskog fudbala!

Objavljeno: 29.03.19 u 08:41

Nakon kraće pauze zbog reprezentativnih obaveza vraća se klupski fudbal na male ekrane. Uz nezaobilazni tenis, očekuje vas NBA i Evroliga, dok će i ljubitelji moto trka imati šta da vide. 

Ljubitelji engleskog fudbala imaće priliku da na Sport Klub 1 kanalu gledaju meč Čempionšipa između Vest Bromvič Albiona i Birmingema. Polufinale ATP turnira u Majamiju je na programu istog kanala od 18 i 12 časova iza ponoći. Od 13 časova će ljubitelji moto sporta moći da prate Moto GP treninge u Argentini, početak prvih treninga je od 13 časova na SK 2. Poslastica za ljubitelje košarke od 20:30 Evroliga i meč između Olimpijakosa i Žalgirisa, a  u 1 sat iza ponoći Oklahoma dočekuje Denver i Nikolu Jokića. Košarku možete pratiti na SK 3, prenos meča Darušafaka – Bajern od 18:15, a Baskonija dočekuje Efes od 20:30. 

Arena sport 1 je petak posvetio fudbalu. Od 18 časova domaći fudbal otvara vikend utakmicom između Proletera i Bačke. Dok će od 20:30 i ljubitelji italijanskog fudbala imati šta da vide. Utakmica Serije A Kijevo – Kaljari prenosiće se na AS 1. U 20:45 na AS2 možete gledati meč francuske lige između Rena i Liona. Meč hrvatske lige između Lokomotive i Rijeke na programu je od 19 časova na trećem programu Arene, a u 20:50 na istom programu možete da ispratite i škotsku ligu, meč između Livingstona i Hibernijansa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter