0
Domaći fudbal

KVARTET POZVAO ZVEZDAŠE NA UTAKMICU: Nadamo se da će nas navijači bodriti kao do sada

Objavljeno: 29.03.19 u 15:19

Fudbalere Crvene zvezde sutra od 19 časova očekuje nastavak prvenstvene trke, u okviru 28. kola na Marakanu stiže Mačva, a crveno-beli kvartet asova je iskoristio druženje sa navijačima da ih pozove na sutrašnji meč.

Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći družili su se danas sa zvezdašima ispred TC „Delta siti“ i tako nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa igračima Crvene zvezde.

Kvartet šampiona Srbije ovom prilikom fotografisao se sa prisutnima, delio autograme i igrao nesvakidašnji stoni fudbal.
Tako su svi zvezdaši imali priliku da se oprobaju sa crveno-belim fudbalerima u neobičnoj igri i steknu uspomene za pamćenje. Prvotimci Zvezde su i pozvali navijače da u subotu od 19 časova dođu u Ljutice Bogdana i podrže ih u duelu 28. kola Superlige.

– Kad god smo slobodni iskoristimo priliku da se družimo sa zvezdašima. Danas ih je bilo u velikom broju što veoma raduje, pozvali smo ih na utakmicu i zaista se nadam da će ponovo isuniti tribine Marakane – rekao je Stojković.

Zvezdini prvotimci su ovom prilikom prisutnima delili ulaznice za duel sa Mačvom, a Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.

– Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad – rekao je reprezentativni defanzivac.

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje.

– Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim pristalicama – rekao je centarfor na čije se reči nadovezao Erik Jirka:

– Uživali smo u današnjem druženju, a nastavak smo zakazali za sutra. Nadam se da ćemo se u subotu posle utakmice zajedno radovati novoj pobedi – poručio je uvek nasmejani Jirka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter