0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZAJEDNIČKO DRUŽENJE: Kapiteni Partizana i Zvezde na sajmu automobila

Objavljeno: 29.03.19 u 17:23

Kapiteni Partizana i Crvene zvezde Saša Ilić i Nenad Milijaš družili su se sa najmlađim posetiocima sajma automobila i tom prilikom su potpisivali lopte i majice sa znakom Kompanije Dunav osiguranja.

Povodom 54. Međunarodnog sajma automobila u Beogradu štand Kompanije Dunav osiguranje posetili su kapiteni Partizana i Crvene zvezde. Saša Ilić je družeći se sa gostima sajma i prisutnim novinarima iskazao zadovoljstvo zajedničkom saradnjom.

– Kada ste na mestu kapitena Partizana imate veliku odgovornost prema svom klubu i saigračima. Naročito ako ste dugo na sportskim stazama. To se odnosi i na «Dunav osiguranje» koje već 45 godina veoma uspešno traje i opstaje na tržištu.

– Nije lako ni u sportu ni u biznisu dospeti na prvu poziciju, a još je teže tu i opstati. Gradili smo ime i tradiciju i dostigli kvalitet i svetske standarde. Zato mi je drago što «Dunav osiguranje» kao partner i sponzor podržava fudbalski klub «Partizan» i što će to nastaviti i u budućnosti – ističe Ilić.

Pored Saše Ilića prisutnim novinarima obratio se i direktor Glavne filijale u Kompaniji Dunav osiguranje g. Ljubomir Zec, kao i direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović, koji je tom prilikom čestitao jubilej kompanije i premijerno predstavio dres prvog tima sa znakom Dunav osiguranja na rukavu, koji će igrači nositi u nedelju 31. marta 2019. godine u utakmici 28. kola SLS FK Napredak − FK Partizan u Kruševcu, ali i ubuduće, sve dok traje ugovor Partizana i Dunav osiguranja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter