0
Domaći fudbal

PLS: Sedma pobeda u nizu TSC-a, Javor do tri boda stigao u finišu

Objavljeno: 27.03.19 u 19:00

TSC je nastavio sa dobrim partijama.

Ekipa iz Bačke Topole zabeležila je sedmu vezanu pobedu, u seriji od 22 meča bez poraza (17 trijumga i pet remija).

Lider na tabeli ubedljivo je savladao Bežaniju sa 4:1, a do vođstva domaća ekipa stigla je u prvom poluvremenu. Sve što su na ovom meču mogli gosti videlo se u 53. minutu kada je Milošević doneo izjednačenje. Nakon toga poslednjih pola časa publika na ‘Gradskom stadionu’ gledala je viktorije, a uz to i tri gola TSC-a. Mrežu su pogađali Ponjević, Milićević i Silađi za novu pobedu ekipe koju vodi Zoltan Sabo.

I ekipa Javora uspela je da isprati lidera tabele, takođe pobedom pred svojom publikom. Komšijski derbi opravdao je sva očekivanja, a pitanje pobednika rešeno je u finišu meča. Miličić je sa bele tačke doneo prednost gostima u 8. minutu, a gol izjednačenje Javora bio je delo Đerića. Pitanje pobednika na ‘Stadionu kraj Moravice’ rešio je iskusni Ivan Cvetković pogotkom u 90. minutu.

Jedina dilema nakon ovog gola osaće oko toga da li ekipa Trajala može da u poslednjem golu preskoči lpej-of crtu? Oni se trenutno nalaze na devetom mestu i imaju samo jedan bod manje od Beženije. Eventulana pobeda protiv poslednje plasiranog Novog Pazara u poslednjem kolu morala bi da se se složi sa iznenađenje na meču između Bečeja i Bežanije. Veliki deo posla Kruševljani su obavili danas protiv kragujevačkog Radničkog, gde je golovima Kilibarde i Vesića stigli do tri boda.

Vrlo važan trijumf u borbi za opstanak ostvario je Teleoptik protiv direktnog konkurenta Borca. Optičari su sa 3:1 slavili u Zemunu golovima Guzina i Babovića u prvom i Jovana Kokira sa bele tačke u drugom poluvremenu. Ubedljiv poraz Čačana golom u 75. minutu utakmice ublažio je Fićović.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbija)

Fudbaleri Bečeja uspeli su na ‘Stadionu kraj Tise’ da dođu do ubedljive pobede protiv fenjeraša, ekipe Novog Pazara. Do pobede nakon tri meča bez trijumfa Bečej je stigao golovima Stanojeva i Avdića, koji se dva puta upisvao među strelce.

Prva liga Srbije, 29. kolo

OFK Žarkovo – Budućnost Dobanovci 0:0

Javor – Zlatibor Čajetina 2:1 (1:1)
(Đerić 14, Cvetković 90 – Miličić 8pen)

OFK Bečej – Novi Pazar 3:0 (1:0)
(Stanojev 17, Avdić 67, 90)

Teleoptik – Borac 3:1 (2:0)
(Guzina 5, Babović 26, Kokir 54. penal – Fićović 75)

Trajal – Radnički Kragujevac 2:0 (0:0)
(Kilibarda 74, Vesić 90)

TSC Bačka Topola – Bežanija 4:1 (1:0)
(Tomanović 35, Ponjević 61, Milićević 76, Silađi 89 – Milošević 53)

17.00 Metalac – Sinđelić
18.00 Sloboda – Inđija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter