2
Domaći fudbal

PAO NAČELAN DOGOVOR: AEK stiže u Beograd, evo kog datuma ga Partizan gosti… (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.19 u 16:40

Hrabrost tadašnjeg rukovodstva AEK-a iz Atine i igrača ostaće zauvek u pamćenju građana Srbije, a 20 godina kasnije sledi repriza.

HotSport je juče najavio inicijativu Partizana da se ponovo odigra prijateljski meč u Humskoj sa Atinjanima. Odgovor iz grčke prestonice je ubrzo stigao, onaj potvrdan. To znači da će AEK ponovo u Beograd na prijateljski meč sa crno-belima.

Sad je poznat i datum, a sve bi moglo da se odigra već 10. aprila kada su oba kluba slobodna između dva redovna kola u svojim šampionatima. Podsetimo, 1999. godine AEK je pod NATO bombama doputovao u Beograd i u Humskoj je odigrao prijateljski meč sa Partizanom. Rezultat je bio 1:1 (strelci Kežman i Zubulis), a utakmica nije odigrana do kraja, jer su navijači dva tima uleteli na teren i usledio je prijateljski zagrljaj.

Posredstvom našeg ambasadora u Atini Dušana Spasojevića napravljen je načelan dogovor da se utakmica odigra 10. aprila. Podsetimo, danas za AEK igraju dva srpska fudbalera, ruku na srce zvezdaša Uroš Ćosić i Nenad Krstičić.

0
0

2 Komentara

  1. KAKAV AEK. PRVO UPRAVO
    MARS IZ PARTIZANA PA ONDA SVE DRUGO. MOTKE
    BRE TREBA DA RADE. VI STE
    UNAKAZILI PARTIZAN.KRPELJI !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter