6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO BI IZAZVALO REVOLT I GROBARA I DELIJA: Novi sponzor – nova satnica, da li ćemo derbi gledati u nesvakidašnjem terminu?

Objavljeno: 27.03.19 u 23:58

Kompanija Linglong će u petak i zvanično postati generalni sponzor Superlige Srbije , a dolazak kineske kompanije doneće sa sobom i jednu promenu koja bi veoma lako mogla da izazove revolt kod navijača.

Naime, ova kineska kompanija će u naredne tri godine biti generalni sponzor domaćeg šampionata, Superliga bi trebalo da dobije oko 420.000 evra, prema pisanju Kurira, a novina koju bi Kinezi trebalo da donesu sa sobom jesu mečevi u takozvanom „matine“ terminu.

Naime, kako bi gotovo izvesno kineskoj kompaniji značilo da srpski fudbal ispromoviše i u svojoj državi, nema sumnje da će pojedini mečevi domaćeg šampionata biti igrani u podne.

Tako je otvorena mogućnost i da neki od narednih derbi mečeva između Crvene zvezde i Partizana gledamo – uz doručak!

Iako je teško zamisliti da će do toga doći, ipak i sama činjenica da postoji takva mogućnost verovatno će izazvati osećaj neverice kod navijača „večitih rivala“.

 

 

0
0

6 Komentara

  1. Poslednjih par kola jesenjeg dela prvenstva se igraju utakmice u 1….real i barsa igraju neke svoje utakmice nedeljom u 12….u premijer ligi svake subote se igra jedna utakmica u pola 1 po engleskom vremenu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Zasto bi izazvla nevericu kod navijaca ??? Pa Milosevic je postao trener… Neka igraju u Kini kao pred grupa kineskom fudbalu…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter