0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE SPREMAN: Najbolji igrač Zvezde na pauzi, propušta još najmanje dva meča!

Objavljeno: 27.03.19 u 10:25

Treci meč za redom crveno-beli će odraditi bez veziste koga muči zadnja loža, a potrebno je još vremena da bi bitan igrač bio spreman.

Činilo se posle pregleda da će tokom reprezentativne pauze Marko Marin uspeti da u potpunosti sanira povredu zadnje lože, ali kako saznaje HotSport veoma bitan igrač za šampiona još nije spreman za povratak u tim.

Oporavak ide sporije od očekivanog, bivši reprezentativac Nemačke još uvek mora da odmara i trenutno radi odvojeno od takmičarskog pogona.

Procene su da je otprilike potrebno dodatnih sedam dana terapija, pa da onda može Marin da se nađe na spisku trenera Vladana Milojevića.

Vezista sigurno preskače subotnji megdan sa Mačvom i u sredu gostovanje Bačkoj. Nema dileme da će Zvezda od plej-ofa imati bitnog aduta u najboljem sastavu.

Očekuje se da starteri budu Milan Rodić i Ričmond Boaći, koji su tokom pauze radili punom parom posle zalečenih povreda i jedino još nije spreman Marko Gobeljić za prolecni debi.

Crveno-beli polako kompletiraju ekipu posle obaveza igrača u nacionalnim timovima i sutra se svi očekuju na treningu, a megdan sa rivalom iz Šapca je zakazan za subotu od 19 časova.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter