7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARSEJ PORUČIO RADONJIĆU: Nemanja, možeš da ideš! (FOTO)

Objavljeno: 27.03.19 u 15:13

Reprezentativac Srbije i pokretački motor Crvene zvezde na putu ka Ligi šampiona može slobodna da potraži novi klub.

Ako je verovati Francuzima Nemanja Radonjić je završio epizodu u Marseju. Reprezentativac Srbije plaćen je Zvezdi prošlog leta 12 miliona evra, ali na ‘Velodromu’ nije našao svoje mesto pod suncem. Kako javlja francuski portal ‘Merkato’, Rudi Garsija je poručio Radonjiću da više ne računa na njega i da u junu može da napusti klub.

Nije Nemanja Radonjić jedini na transfer listi, tu je još trojica igrača Ajmen Abdenur, Rolando i Tomas Hobučan.

Nemanja Radonjić je odigrao 12 utakmica za Olimpik iz Marseja i za to vreme nije postigao gol, ali ni upisao asistenciju. Činilo se u jednom trenutku da bi mogao češće da dobija šansu kod Rudija Garsije, ali nije…

Da li je možda sledeća stanica brzonogog napadača ponovo Crvena zvezda?

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

7 Komentara

  1. Kiwi ne lupaj komentar kriwi i teši se nameštanjima zvezdi, ćao bambino, vi i jeste tim za plakanje jedino nameštanjem možete titulu uzeti, pa vas evropljani vrate gde vam je i mesto.

    0
    0
    Odgovori
    • Камо среће да ти, исти Европљани (ПСЖ, Ливерпул и Наполи), ,,враћају Партизан тамо где му је место“. Уместо да се покријете ушима и завучете у мишје рупе, ви (Гробари) још глумите Педра и вичете ,,Ово је неправда“. Ако ниси обавештен, да те упутим: Педро на крају виси… Све док будете слушали оног лудог Жекса и све док СЕБЕ не погледате у очи (у огледалу), враћаће вас тамо где вам је место Европљани попут Радника из Сурдулице, Напретка, Пролетера и Динамо Врања.

      0
      0
      Odgovori
  2. Hehe, šta to bi? Eto zvezdin kvalitet, u Partizanu bi više postigao , sad krenuo ka dnu, tako to biva. Ćao bambi o.

    0
    0
    Odgovori
    • Ја тог дечка (индиректно) знам још из Ниша преко неких другара и рођака. Мој рођак је са њим тренирао у школи фудбала (са 8-9 година). Једном приликом ми је причао: ,,Дође тренер са лоптом у руци, да је Радоњићу и каже: ,,Немања, треба да је задржиш што дуже у својим ногама, а ви, остали, га јурите да му одузмете лопту.“ Ми га јуримо пола сата, некако му је одузмемо, а онда тренер каже како је готово загревање; ајмо да почнемо тренинг.“ Знам, касније, Радоњића иш из града. Изађе у дискотеку (петак/субота), напије се као чеп, па га носе кући. Наредног дана, мамуран, иде на утакмицу. Са екипом оде на неко гостовање, њему се не свиђа у каквом је стању терен, напсује тренера (у фазону: ,,Где си ме ово довео?“) и седне на трибине. У једном тренутку је достигао 100кг јер, пре тренинга, сврати у пекари и поједе 3/4 тепсије бурека. Једноставно, његов највећи и једини проблем је била ГЛАВА! Да је био само мало паметнији, са овом брзином и талентом, данас би играо у Реалу, Барси, Ситију, Јунајтеду, Ливерпулу…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter