0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

LEK TRAŽI U ŠPANIJI: Ronaldo na dodatnim pregledima u Barseloni

Objavljeno: 27.03.19 u 17:19

Jedan od najboljih igrača današnjice pokušava da ubrza proces oporavka.

Na utakmici kvalfikaija za Evropsko prvenstvo 2020. koju je Porgulaija igrala protiv naše zemlje, fudbaler Juventusa je nakon pola časa morao da napusti teren.

Ronaldu je na tom meču stradao butni mišić, a Portugalac je otputovao u Barselonu kako bi se konsultovao sa tamošnjim lekarima oko oporavka. Radio ‘Katalonija‘ prenosi vest da je Ronaldo o svemu obavestio Juventus i da je dobio zeleno svetlo, kao i to da će fubaler kako bi utvrdio stepen povrede morati da odradi dodatne analize. Povratak na ‘čizmu’ očekuje se večeras, a medincinski tim ‘stare dame’ će imati zadatak da ga što pre ‘oporave’.

Glavni cilj svih u Torinu je da Ronaldo u stroju bude za četvrfinalni duel sa Ajaksom u sklopu Lige šampiona, a do tada on bi mogao da bude na ‘bolovanju’ i propusti utakmice sa Empolijem, Kaljarijem, a možda i derbi Milanom u sklopu Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter