0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Partizan iznenadio izborom trenera, Zvezdin napadač rekao ‘ne’, Portugalcima bodovi van terena?

Objavljeno: 26.03.19 u 23:25

Dan nakon meča Portugalije i Srbije, ali i pred finiš klupske sezone, bilo je dosta interesantnih i čitanih vesti.

Ukoliko se ispostavi tačnom, a sve ide ka tome, vest dana zasigurno je odluka uprave Partizana da poverenje za novog trenera dodeli Savi Miloševiću. Takođe, u istom momentu se pojavila i informacija da bi pomoćnik trebalo da mu bude Radovan Ćurčić, ali kako HotSport saznaje do toga ipak neće doći.

Dan posle meča između Portugalije i Srbije, evropska javnost priča o mogućnosti da Portugalci bodove dobiju za ‘zelenim stolom’, a zanimljiv komentar o Krstajićevom izostavljanju Jovića imao je bivši košarkaš Crvene zvezde.

Kada je reč o Crvenoj zvezdi, napadač crveno-belih je rekao ‘ne’, a njeni navijači su i nezadovoljni jer u subotu neće moći da gledaju i fudbalere i košarkaše, pošto će igrati u istom terminu.

Luka Jović je dobio zvaničnu ponudu, vrlo unosnu, a to nije Barselona. Uveče je Miralem Pjanić postigao majstorski gol usled velike greške Grka.

A kada je reč o košarci, svet je sa žaljenjem dočekao jezivu povredu košarkaša Portlanda Jusufa Nurkića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter