5
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

STIGLA ZVANIČNA PONUDA: Ajntraht dobio ponudu za Luku, ne radi se o Barseloni! Poznato je i koliko dobija Zvezda

Objavljeno: 26.03.19 u 15:42

Luka Jović je na ceni, u to nema sumnje. Svakog dana pojavi se informacija o novom klubu koji bi ga rado video  u svojim redovima. Danas je stigla i prva zvanična ponuda. 

Iako nije imao priliku da zaigra za reprezentaciju Srbije protiv Portugalije, to nije sprečilo klubove da krenu u ofanzivu i pokušaju da ‘ukradu’ potpis Luke Jovića. Katalonci su već 15 puta uživo gledali našeg repreezentativca i licitira se da su glavni favoriti u pokušaju da dođu do potpisa talentovanog napadača koji bi u narednim godinama bio zamena za Luisa Suareza. Ipak, prva ponuda je stigla i ne dolazi od španskog velikana.

Španski ‘Mundo Deportivo’ navodi da  je prva zvanična ponuda za Luku Jovića stigla iz Italije. Iz senke se prikrao Inter i na sto Ajntrahta stavio ponudu vrednu 56 miliona evra. Oni će se na leto rastati sa Argentincem Maurom Ikardijem, a navodno bi Srbin bio idealna zamena za njega. 

Ostaje da se vidi da li će Ajntraht zadovoljiti svoje apetite ponudom ili će čekati neku bolju, a Katalonci će imati priliku da pošalju kontra ponudu, podsetimo, Jović je u više navrata izjavio da je spreman da obuče dres Barselone. Pored pomenutih klubova interesovanje za Jovića pokazao je i Juventus, PSŽ i Real Madrid. 

Crvena zvezda bi na kontro trening kompenzacije iz fonda solidarnosti dobila 2.5 posto od transfera, pribliđno 1.5 miliona evra. 

0
0

5 Komentara

  1. Zalosno je sto nije igrao protiv Portugala stvarno nemam reci ej igra Mitrovic golgeter protiv sestorazrednih reprezentacija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter