0
Fudbal

MARIO BALOTELI: Ja nisam robot, ni zaraza, niti idiot!

Objavljeno: 26.03.19 u 20:41

Italijanski napadač se oglasio povodom toga što ponovo nije pozvan u nacionalni tim Italije.

Mada je zaigrao dobro u kontinuitetu Mario Baloteli, poziva još uvek nema.

Napadač Marseja revoltiran odlukom selektora Azura da ga ponovo ne pozove, oglasio se i poslao poruku upozorenja, da možda on neće želeti da igra za Italiju onda kada bude bio potreban.

– Da li ste razmišljali o tome, a moglo bi da se dogodi, da ću vam jednog dana stvarno biti potreban i da ću biti spreman da zaigram kao što sam spreman već tri godine koje čekam poziv… Ali kada čujem uvrede mnogih od vas, potcenjivanja i nipodaštavanja svega što radim, mogao bih da budem emotivno prazan i da odbijem poziv. Ja nisam robot, niti neka zaraza, niti idiot. Mnogo puta ne odgovaram na prozivke jer želim da izbegnem probleme i nepotrebnu tenziju. Ali kada čujem i vidim neke stvari, skupi mi se sve i svega mi bude dosta. Samo želim poštovanje koje ja pružam Italiji i sve će biti u redu. Ne očekukjem da me mazite i pazite, niti da me smatrate fenomenom. Garantujem vam da najbolje od mene možete da izvučete tako što ćete mi ukazati respekt jer nisam uradio ništa zbog čega bih izazvao ovakvo nepoštovanje, izjavio je Baloteli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter