0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Ako ste hteli da gledate i fudbal i košarku – to ipak nećete moći!

Objavljeno: 26.03.19 u 12:41

Posle pauze zbog reprezentativnih obaveza, predstojećeg vikenda će se nastaviti superligaški karavan. 

Utakmicu 28. kola crveno-beli će odigrati pred svojim navijačima.

U subotu će na stadionu ‘Rajko Mitić’ gostovati Mačva iz Šapca, a ono što je posebno interesanto je da ovaj duel počinje od 19 časova. Prethodnih dana bilo je najava da bi utakmica trebalo da počne ranije, zbog istog termina u kom će košarkaši Crvene zvezde igrati svoj meč u plej-ofu ABA lige. Naime, još ranije je poznato da će se druga utakmica polufinalne serije igrati u subotu od 19 sati, pa i pored toga što prema prpozicijama tog takmičenja dolazak gostujućih navijača nije moguć, veliki deo njih će uz TV prijemnike bodriti pulene Milana Tomića.

Prosečna superligaška poseta u Ljutice Bogdana tokom proleća je veća od 27 hiljada gledalaca, pa bi pretposlednji duel na stadionu ‘Rajko Mitić’ uoči plej-ofa protiv Mačve mogla biti dobra prilika da se takav trend nastaviti. Da li će i u kojoj meri poklapanje sa terminom utakmice koja može odlučiti plasman košarkaša u finale ABA lige uticati na posetu ostaje da se vidi u subotu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter