4
Fudbal

JAVIO SE BIVŠI KOŠARKAŠ ZVEZDE: Podrška Krstajiću, ni ja ne bih ubacio Jovića (FOTO)

Objavljeno: 26.03.19 u 16:12

Srbija je pokazala neku drugačiju sliku u prijateljskoj utakmici protiv Nemačke, ali i prvog meča kvalifikacija za EURO 2020. Mnoge raduje igra ‘Orlova’, ali je jedno pitanje mučilo mnoge navijače.

Luka Jović postigao je svoj prvenac u prijateljskom meču protiv Nemačke. Odigrao je talentovani napadač odlično, a na utakmici protiv Portugalije nije ga bilo u startnoj postavi, a nije bilo mesta za njega ni sa klupe. Mnogi su se pitali zbog čega je tako. 

Podršku selektoru Srbije na duhovit način stigla je i od košarkaša Nemanje Dangubića. On je na originalan način pružio podršku Krstajiću, ali je takođe i ‘bocnuo’ saigrača iz Bajerna i reprezentacije Srbije Stefana Jovića

Na društvenoj mreži Instagram Dangubić je objavio sledeću poruku. 

– Možda Krstajić misli da na klupi ima Stefana Jovića, pa ni ja ga ne bih uveo, napisao je Dangubić uz ilustraciju fotografije saigrača iz Bajerna. 

FOTO: Instagram – Danga06

0
0

4 Komentara

  1. Po meni Jovica je morao u drugom poluvremenu obavezno da uvede,u redu je Mitrovica od pocetka ali ni on nije pokazao nesto posebno to nije u redu pa onda Pavkova koji ima izvanredan skok i jak je Jovicica coveka koji gine primili smo gol 1 na 6 ljudi niko ne ide na Danila tek posle ga jure koja bre odrana jel vidi ovo neko Krtajic“definitivno podhitno da se menja on covek nema pojma to su cinjenice protiv Ukrajne gubimo 100% zivi bili pa videli ???

    0
    0
    Odgovori
  2. Tvoj latentni grobarski gen je uvijek bio tu prisutan….i ono veliko sto je odvajalo tebe od….Tadije,Simonoooviiiicaaa,Stimca,Jovica,Keselja,i crne brace..M.W.Djenke i ostelih……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter