0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SADA JE SVE JASNO: Nejmarov menadžer otkriva gde će Brazilac nastaviti karijeru

Objavljeno: 25.03.19 u 17:24

Nejmar na meti je najbogatijih klubova. mediji navode da su za njegove usluge zainteresovani Barselona i Real. Ipak, njegov otac. a ujedno i menadžer otkriva gde će nastaviti karijeru.  
Nejmar je pre dve sezone prešao u PSŽ i sa klubom ima ugovor na još tri godine, a njegov otac Nejmar Senior otkriva  u izjavi Frans Fudbalu da se već razgovara o produžetku ugovora sa ‘Svecima’. 

Nejmar je imao samo dva velika transfera u karijeri, a meta je transfer glasina od svoje 17. godine kada je imao profesionalni debi, poručuje njegov otac. 

– Govori se u svakom prelaznom roku da je tema transfera u velikim klubovima. To samo znači da je njegova karijera dobro vođena. Uvek se nalazi među traženijim imenima, ali to ne znači da će prelaziti iz jednog u drugi klub, zaključak je Nejmara Seniora

Nejmar je karijeru počeo u Santosu, potom je prešao u Barselonu, a Katalonci su za njegov transfer u Francusku dobili rekordnih 222 miliona evra. Izgleda da neće imati priliku da uskoro postavi novi rekord, jer je ostanak u Parizu sve izvesniji. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter