0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ: Ko ne veruje u tri boda bolje nek ne izlazi na teren!

Objavljeno: 25.03.19 u 12:33

Fudbalska reprezentacija Crne Gore dočekuje Englesku u drugom kolu kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, a ‘Đetići’ su do sada bili neugodan rival za ‘grodi albion’.

Selektor ‘sokolova’ Ljubiša Tumbaković je istakao da se u prošlost ne sme gledati i da dobri rezultati sa Engleskom ne moraju da znače ništa. Ipak, ne želi predaju, kako sam kaže ko ne veruje u tri boda bolje neka ne izlazi na teren.

– Stvari koje su se dogodile u prošlosti su lepi rezultati za Crnu Goru, ali ništa više od toga. Sada igraju drugi igrači, sa drugačijim mogućnostima, drugi su treneri, sa drugačijim idejama. Imamo li šta da izgubimo? Naravno, tri boda. Engleska je apsolutni favorit, ali ako nemamo šta da izgubimo, onda bolje da ne izlazimo na teren. Tako ću da pristupim utakmici i da to prenesem na momke. Ne znam je li hrabro ili ludo, ali je sportski. Naš cilj je da damo sve od sebe, zbog nas, zbog navijača, zbog Crne Gore. Da li je rezultatska realnost drugačija – videće se na terenu – rekao je Ljubiša Tumbaković.

Po rečima selektora Crne Gore, Engleska je povratila autoritet koji joj je bio poljuljan.

– Englezi ovde dolaze sa autoritetom. On im je bio poljuljan, ali su ga povratili dobrim izdanjima na Svetskom prvenstvu i Ligi nacija.

Crna Gora u kvalfikacije ulazi bez Stevana Jovetića, a Stefan Savić se žali na povredu.

– Da obećam da će da igra ne mogu, ali da je na dobrom putu da igra, to mogu. Savić je izdržao trening u subotu. Videćemo kako će se odvijati stvari – zaključio je Ljubiša Tumbaković.

Meč Crne Gore i Engleske igra se večeras od 20.45 u Podgorici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter