0
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020: Turska ubedljiva protiv Moldavije

Objavljeno: 25.03.19 u 20:09

Fudbaleri Turske upisali su drugu pobedu  u kvalifikacijama za Euro 2020. Koplje su položili reprezentativci Moldavije, a rezultat je bio 4:0. 

Turci su bili ubedljivi u meču, a da nije bilo promašenog penala, mogli su Moldaviju da isprate kući i sa petardom. 

Hasan Ali Kaldirim načeo je mrežu u 24. minutu. Hakan Kalhanoglu je uposlio Kaldirima, a on sigurno savladao golmana Moldavije. Fudbaler Evertona Cenk Tosun postigao je drugi pogodak za domaću reprezentaciju, a odličnog ga je uposlio Jilmaz u 26. minutu. Cen Tosun je imao priliku u 31. minutu nije iskoristio zicer. Izašao je sam pred golmana gostiju ali je odlično reagovao čuvar mreže gostiju. U završnici poluvremena Turci su imali par pokušaja sa distance, ali nije bilo velike opasnosti po gol protivnika, te su mreže mirovale. 

Burak Jilmaz imao je priliku da povisi na 3:0 u 53. minutu je šutirao u donji desni ugao, a Aleksej Koselev je odlično reagovao. Nakon toga Denis Turuk je izveo korner, Cenk Tosun je pobegao svom čuvaru i precizno je zabio glavom pod prečku za svoj drugi gol, i 3:0 na semaforu. u 70. minutu Denis Turuc je poslao odličan centaršut Kan Ajhan je ispratio loptu i izbliza glavom poslao loptu pod prečku. 

GRUPA H

Turska – Moldavija 4:0 (2:0)
(Kaldirim 24, Tosun 26, 54, Ajhan 70)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter