0
Fudbal

DAMJANOVIĆ PRED ENGLEZE: Voleo bih da ono moje ponovi neko od momaka koji večeras igraju

Objavljeno: 25.03.19 u 20:00

Oduvek su Crnogorci znali kako da igraju protiv ‘Gordog Albiona’.

Pogotovo jedan među njima, napadač Dejan Damjanović čiji će se gol protiv Engleske pamtiti dugo.

Špic Suvona sada nije u nacionalnom timu, a videćemo hoće li i večeras nacionalni tim Crne Gore imati rešenje za Engleze kao te martovske noći.

– Lopta se odjednom pojavila ispred mene i nakon tri odbijanja uspeo sam da je bukvalno uguram u mrežu. Taj momenat, to oduševljenje, to podrhtavanje stadiona i tla ispod nogu nikada neću zaboraviti. Slavlje sa igračima, pesma sa tribina i neverica Engleza… Ostaje to jedna fantastična uspomena koja je, uz onu vezanu za prvi duel sa Englezima u Podgorici, najljepša koju sam doživeo tokom fudbalske karijere. Voleo bih da se to ponovi nekome od momaka koji će istrčati danas na teren, rekao je Damjanović za magazin Fudbalskog saveza Crne Gore, a zatim dodao:

– Ne znam, mislim da niko nikada nije ‘ubio’ Engleze kao mi tokom drugog poluvremena te utakmice. Bukvalno im nismo dali da izađu iz kaznenog prostora, nismo im dali da dišu tokom tih 45 minuta. Sećam se Ešlija Kola koji je dozivao saigrače i molio za pomoć. Bila je to Engleska od koje se mnogo očekivalo, sa svim mega zvezdama svetskog fudbala. E takvu Englesku smo stavili na muke kao niko do tada. Bilo je dosta dobrih izdanja naše reprezentacije, ali mislim da je to drugo poluvreme najbolja igra koju je Crna Gora ikada prikazala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter