Klubu za mladog defanzivca treba da pripadne 1,7 miliona evra i staviće potpis na četvorogodišnji ugovor sa članom “kalča”.

Pre malo više od dve nedelje najavljeno je sklapanje posla između Crvene zvezde i Fiorentine za Aleksu Terzića (20) i posle Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića iz Partizana “ljubčasti” ovog puta pazariće u “Ljutice Bogdana”.


Kako saznaje HotSport ugovor je skockan i samo su ostale sitnice, a od ovog posla crveno-belima treba da pripadne 1,7 miliona evra. Čitav posao odrađuje poznati italijanski menadžer Serđo Berti sa ljudima iz klubova. Ostaje i da levi bek stavi potpis na ugovor od četiri godine, a posle selidbe u ekipu iz “kalča” od juna sledi verovatno pozajmica na kaljenje u Seriju B.

FOTO: STARSPORT

Mnoge je iznenadila odluka rukovodstva šampiona, a otkrivamo da je ovakav potez “iznuđen” i zbog činjenice da se nije postigao dogovor sa defanzivcem da se produži ugovor, koji je isticao 31. decembra. Terzić je poslat na pozajmicu u filijalu Graficar, a za najbolji tim upisao je samo tri meča i nova stanica za par meseci je Italija.

HotSport možete pratiti i na Instagramu. Hvala na poverenju!