0
Fudbal

TADIĆ O PUTU DO EP: Incidenti su nas izbacivali, Đenova, Albanija…

Objavljeno: 24.03.19 u 20:15

Kapiten reprezentacije Srbije smatra da Orlovi mogu do pozitivnog rezultata u Lisabonu.

Sutra će nacionalni tim Srbije otpočeti borbu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ulogu lidera u selekciji Orlova sa trakom na ruci imaće Dušan Tadić koji ima odličnu tekuću sezonu, a nakon blaže povrede biće u sastavu reprezentacije pošto nije igrao protiv Nemačke prošle nedelje.

– Kada se pogleda prošlost kvalifikacija za Euro, imali smo mnogo problema sa incidentima i oni su nas izbacivali na prethodnim takmičenjima, Đenova, Albanija i tako to. Svesni smo da možemo da napravimo problem Portugalu, ali treba ići korak po korak. Verujemo u sebe i nadamo se dobrom rezultatu. Ovo je najteže gostovanje i ne smemo previše da pretimo Portugalu. Želimo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo, to nam je cilj i učinićemo sve da do toga dođemo, iako neće biti lako, izjavio je Dušan Tadić, a potom dodao:

– Nebitno je na kojoj ću poziciji igrati, najbitnije je da najbolje moguće odgovorim svakom zadatku koji mi se postavi i prilagodim se istom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter