0
Fudbal

Mladen Krstajic Svetlogorsk, Rusija 23.6.1018. Jun 23. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘IMAMO PLAN ZA RONALDA’: Krstajić otkrio i kakva je situacija sa Mitrovićem i Tadićem

Objavljeno: 24.03.19 u 19:36

Fudbalska reprezentacija naše zemlje sutra u Lisabonu počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Drugo kolo kvalifikacija, a prva utakmica za Srbiju, za razliku od Portugala koja je remizirala sa Ukrajinom.

Na konferenciji za medije pred sutrašnnju utakmicu, selektor Srbije Mladen Krstajić je poručio da poštuje rivala, aktuelnog šampiona Evrope.

– Cenimo i poštujemo Portugal, to je favorit broj jedan, ali se ne bojimo, iako smo oslabljeni. Ovi momci koji su igrali u Nemačkoj su pokazali kvalitet, da su veoma disciplinovani, da je atmosfera zaista dobra, svi su raspoloženi i biće kvalitetna utakmica. Nadamo se najboljem, rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Lisabonu.

Krstajić je prokomentarisao i da je svestan da će Portugal biti pod pritiskom jer kvalifikacije nije počeo pobedom.

– Mislim da je normalno što će biti pod pritiskom, ali i mi smo. Igra se za bodove. Utakmica će biti važna i za Portugal i za Srbiju. Portugal je favorit broj jedan, aktuelni evropski šampion. Oni imaju kvalitetnu ekipu bez obzira na to što su igrali nerešeno sa odličnom Ukrajinom. Svako ima svoj model igre, kako Ukrajina, tako Portugal i Srbija. Ne gledamo druge, već nas, da se što bolje spremimo. Znamo naše mane, znamo njihove i želimo da ih nađemo što više. Znamo svoj kvalitet, šta možemo i najbitnije je da budemo maksimalno koncentrisani.

Selektor Srbije neće moći u Lisabonu da računa na Aleksandra Kolarova, Nemanju Matića, Filipa Kostića i Ljubomira Fejsu.

– Naravno da znam sastav koji će izaći sutra, ali ga neću reći. Kada je reč o Dušanu Tadiću i Aleksandru Mitroviću, oni su normalno trenirali pred ovaj meč te imam kompletnu sliku.

Ono što je portugalske medije zanimalo jeste da li Srbija ima plan za Ronalda.

– Veliku zvezdu kao što je Kristijano Ronaldo je teško analizirati. Suvišno ga je i komentarisati, mislim da ne bih bio prvi koji bi rekao da je verovatno i najbolji na svetu. Imamo ideje kako bismo mogli da ga zaustavimo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter