0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

DŽERARD: Kraičkom oka i dalje pratim Liverpul, ako osvoje titulu biću najsrećniji na svetu!

Objavljeno: 24.03.19 u 19:51

Legendenadrni vezista je golom u poslednjem minutu utakmice legendi koja je juče odigrana na ‘Enfildu’ doneo pobedu Liverpulu.

Redsi su bili bolji od Milana (3:2), a prihod od oko 50 hiljada prodatih karata otišao je u humanitarne svrhe.

Ovo je bila svojevrsna repriza finala Lige šampiona iz Istanbula igranog 2005. godine, kada je engleski tim stigao zaostatak od 0:3 na poluvremenu i nakon pobedničkog penala koji je bio delo Džerarda stigao do trofeja.

Nakon ove utakmice sadašnji šef stručnog štaba Rendžersa govorio je o tome da li bi Liverpul mogao nakon 29 godina da stigne do trofeja Premijer lige.

– Pored toga što sada nisam u Liverpulu i dalje osećam pritisak kao da sam tu. Uvek mi je sve to negde u mislima. Imam novi posao i moj fokus je svakako na Rendžersu, ali krajičkom oka pratim šta se dešava na ‘Enfildu’ i nadam se da momci nekako mogu da stignu preko te magične crte, jer ako uspeju, biću najsrećniji čovek na svetu, poručio je Džerard.

Legendarnoj Liverpulovoj osmici prijao je povratak na ‘Enfild’.

– Uvek je poseban osećaj vratiti se ovde . Posebno kad je pun i kad obučete dres. Igrati protiv Milana sa bivšim kolegama i postićo gol za pobedu, to je zaista poseban osećaj, poručio je on.

Stiven Džerard je prošao kompletnu omladinsku školu Liverpula, a za taj klub je nastupao od 1998. do 2015. godine i odigrao je preko 500 utakmica, te postigao 120 golova. Nakon napuštanja domovine on je jednu sezonu proveo u MLS ligi, u redovima Los Anđeles Galaksija, nakon čega je i okačio kopačke o klin. Kompletnu utakmicu legendi koju je organizovala fondacija ‘redsa’ možete pogledati:

(VIDEO:YouTube/Liverpool FC)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter