0
AdmiralBet ABA Liga

UDARNE VESTI DANA: Jović puni kasu Crvene zvezde, fudbaler Zvezde se seli u zemlju samuraja i još jedno ne za Krstajića

Objavljeno: 21.03.19 u 23:30

Glavna tema današnjeg dana bili su polufinalni meč ABA lige između Zvezde i Partizana, ali i reprezentacija Srbije u fudbalu. 
Džonatan Kafu nije u planovima trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića do kraja sezone i radi odvojeno od takmičarske ekipe sa Rašidom Samuilom, a pod nadzorom trenera Ivice Momčilovića. Postojala je opcija da ‘karioka’ pređe u Astanu, ali je odbio, a kako saznaje HotSport sada se pojavila nova ponuda iz Japana. Pregovori traju desetak dana, a kamen spoticanja mogla bi da bude plata Brazilca. 

Joakim Lev ponovo je bio u svom stilu. Na utakmici je ponovo ‘čačkao’ nešto, a ovoga puta nije bilo baš toliko grozno kao prošli put. Naravno, nakon toga ponovo se pozdravio sa fudbalerom

Nebojša Čović još jednom nije propustio priliku da napadne ‘večitog’ rivala Partizan. Nakon što su mu na gostovanju na televiziji Hepi pokazali snimak iz filma Ko to tamo peva, imao je spreman odgovor

Milan Pavkov je ušao, izašao i postao najomraženiji Srbin u Nemačkoj. Nakon oštrog starta nad Saneom, dobio je Crveni karton, a nakon naizgled ozbiljnog starta oglasio se i Liroj Sane. 

Luka Jović dobio je novog udvarača. Nakon Reala, Juventusa i Barselone još jedan fudbalski velikan stao je u red za potpis talentovanog srpskog napadača. Ukoliko Jović pređe u PSŽ, Crvena zvezda bi mogla dobro da zaradi. 

Nakon povrede Aleksandra Kolarova, potencijalna zamena za fudbalera Rome Ivan Obradović bez ikakvih razmišljanja rekao je ne reprezentaciji Srbije i rekao da se neće odazivati dok je selektor Mladen Krstajić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter