0
Evropske lige

U MINHENU SPREMNI MILONI: Bajern završio dva velika pojačanja

Objavljeno: 21.03.19 u 10:00

Čelnici Bavaraca rešili su da ovog leta remontuju tim.

Ukoliko se planirani transferi realizuju, moglo bi ovo leto da bude rekordno kada je u pitanju cifra koju će Bajern potrošiti na transfere.

Za dovođenje novih igrača već je izdvojeno 200 milion evra, od čega je 40 uplaćeno kao polovina klauzule za Lukasa Ernandeza koji bi trebalo da bude novi štoper. Njemu bi u odbrani društvo trebalo da pravi momak koji je svima privukao pažnju sjajnim partijama za selekciju Francuske na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a kasnije i u Štutgartu, Bendžamin Pavar.

Njih dvojice bi trebalo prvi da stignu u Minhen, a za njima bi lako mogao i Timo Verner, a kao potencijalno pojačanje pominje se i srpski reprezentativac iz redova Ajntrahta Luka Jović. Važno je reći i to da je napadač ‘orlova’mnogo bliži nekim drugim klubovima, recimo Barseloni pa bi napadač Lajpciga ipak trebalo da ostane prva opocija.

Niko Kovač koji će ostati na klubi Bajerna moraće dobro da razmisli, jer je ovaj klub krenuo u ‘napad’ na Paola Dibalu i ako Juventus pristane taj transfer bi bio najveći u istoriji. Takođe on će morati da odluči i da li vredi platiti Realu preostalih 42 miliona evra za ostanak Džejmsa Rodrigeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter