1
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

NOVO LICE NA TRENINGU PARTIZANA: Mladi fudbaler ponovo u stroju (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.19 u 12:55

Pored toga što traje reprezentativna pauza, klubovi Superlige treniraju i spremaju se za nastavak sezone koji je na programu narednog vikenda.

Takva slika je viđena danas i u Sportskom centru ‘Partizan – Teleoptik’.

Fudbaleri vicešampiona su se pod prismotrom Žarka Lazetića pripremali za predstojeća iskušenja, a od danas među njima je i jedno novo-staro ime. Rač je supretalentovanom defanzivcu Svetozaru Markoviću koji je nakon oporavka počeo da radi, za sada individualno, dok će sa ekipom trenirati od naredne sedmice. Mladi fudbaler je pre oko mesec danas operisan, a prema njegovim rečima sada se oseća dobro ispreman je da se vrati u trenažni proces.

– Odlično se osećam i srećan sam što sam počeo da trenram na terenu nakon pauze od tri nedelje. Sada su mi treninzi veoma lagani, polako sam počeo da radim sa loptom i treninzi mi ne traju duže od 45 minuta napolju. Od sledeće nedelje bi trebalo da pojačam ritam, a krajem sledeće nedelje bi trebalo da se priključim ekipi, rekao je Marković i dodao da nije bilo bolova niti probleema:

– Ne osećam bolove, nije ih bilo ni od kada sam se operisao i isada ih nema. Sve je u najboljem redu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@markovicsvetozar5 se priključio treninzima prvog tima na SC Partizan-Teleoptik. Pitali smo ga kada se vraća na teren?

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter