0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DOBRIM PARTIJAMA ZALUDEO EVROPU: Jedan od najbogatijih klubova staje ispred Barse u red za Jovića

Objavljeno: 21.03.19 u 10:58

Mladi napadač će ovog leta biti jedan od najtraženijih igrača.

Španski velikan je odavno pokazao interesovanje za igračem Ajntrahta, ali ukoliko ne sklope aranžman uskoro, posao bi mogao da im propadne.

Sinoć je u Volfsburgu Luka Jović postigao prvenac u nacionalnom timu i tako nastavio sa sjanjnim partijama koje pruža u klupskim bojama. Nema sumnje da će član Bundeslige otkupiti od Benfike ugovor, a u Frankfurt je već stigla i prva ponuda za prodaju i to u iznosu od 55 miliona evra od Barselone. Međutim, to je pet manje od onogoa što traže čelnici Ajntrahta, ali su direktori Abidal i Segudo pokazali ozbiljno interesovanje, pa ni to ne bi trebalo da predstavlje problem.

Barselona Jovića želi pre Antoana Grizmana u svojim redovima, ali Srbina želi i Pari Sen Žermen. Navodno bi francuski klub ponudio i više novca, oko 70 miliona evra, kako bi mladog napadača doveo u svoje redove. Takođe Luka bi u francuskoj prestonici imao veću platu, a u slučaju da Kavani napusti ‘Park prinleva’ mogao bi da ostane kao prve opcija u napadu. Činjenica da trener Katalonaca Ernesto Valverde bi radije u svoje redove doveo Rodriga iz Valensija mogla bi nekadašnjeg Zvezdinog đaka da pogura ka Francuskoj, a gde će na kraju nastaviti karijeru ostaje biće poznato prvih dana prelaznog roka…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter