0
Evropske lige

NEKI NOVI MOMENTI U INTERU: Ikardi se vraća u tim

Objavljeno: 20.03.19 u 12:16

Doskorašnji kapiten će se priključiti ekipi.

Poslednji put je Mauro Ikardi sa ostalim igračima Intera trenirao 13. februara.

Više od mesec dana je prošlo od kada je Argentinac radio zajedno sa saigračima, a do toga bi ponovo trebalo da dođe na sutrašnjem treningu. Kako prenosi ‘Sportmedijaset‘ nakon tvrdnji napdača da ima problem sa povredom kolena, te da su mu potrebni tretmani i oporavak i da ne može noramlno da trenira on će sutra ponovo biti u stroj, a ova vest privukla je pažnju navijača crno-plavih. Nakon sukoba čelnika kluba sa porodicom Ikardi, čini se da su se tenzije smirile i da bi možda moglo u nekom momentu da dođe do potpunog zaokreta.

Veliki potrese u klubu izazvao je ovaj ‘rat’, kao i umešanost Ikardijeve supruge i menadžerke u čitav slučaj. Nedugo nakon toga krenule su priče da će jedan od najboljih napadača današnjice napustiti ‘grad mode’ ovog leta, ali posle pobede u gradskom derbiju deluje sve lepše u taboru Intera. Sada je Ikardi spreman, počinje da trenira i uskoro bi mogao da se nađe u stroju, a nema sumnje da će čitav slučaj i dalje privlačiti veliku pažnju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter