0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOGOSAVAC ZA HS: Lepo je debitovati protiv najjačih, ali protiv Portugalije imam jednu želju…

Objavljeno: 20.03.19 u 23:55

Fudbaleri Srbije otpočeli su novi ciklus kvalifikacija prijateljskom utakmicom protiv Nemačke. Naši fudbaleri nisu se obrukali, a odličan je bio jedan debitant. 
Srbija je pokazala zube moćnom protivniku i protiv Nemaca najavila bolje dane. Luka Jović je golom pokazao zbog čega ga zovu ‘srpski Falkao’ a nije škripalo ni u odbrani.  Na terenu je debitovao i levi bek Miroslav Bogosavac koji je u potpunosti opravdao poverenje selektora, ali i oduševio naše navijače. Igrao je fudbaler Čukaričkog kao da mu je stoti meč, a ne prvi. 

– Svakako da sam ispunio dečački san. Prezadovoljan sam što sam za Srbiju debitovao i to protiv reprezentacije koja je uvek u samom vrhu svetskog fudbala. Bilo mi je lako da se prilagodim, a u tome su mi pomogli svi saigrači,  ističe Bogosavac. 

Bogosavac hvali atmosferu u reprezentaciji, ali ističe da je od presudne važnosti pomoć ‘matorih’ reprezentativaca. 

– Stvarno je dobra atmosfera, većinu momaka poznajem od ranije. Nama debitantima su u mnogome pomogli iskusniji igrači, pored njih je period prilagođavanja dosta lakši, ističe defanzivac Srbije

Bogosavac je odigrao prijateljski meč protiv Nemačke praktično bez greške, na najbolji način se preporučio Mladenu Krstajiću kao opcija za tim u meču protiv Portugalije

– Što se tiče meča protiv Portugalije, uvek sam spreman ali se nadam da će se kapiten Kolarov oporaviti i zaigrati jer njegovo iskustvo nam dosta znači, a ja ću svoju šansu uvek čekati! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter