0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA SADA BEZ PROMENE: Lazetić od sutra ponovo vodi treninge…

Objavljeno: 19.03.19 u 23:01

Navijači Partizana sa velikim nestrpljenjem očekuju izlaz iz krize koja se 20 godina ne pamti u Humskoj, ali da li će je dočekati…

‘Grobari’ su bili jasni, ‘Uprava, napolje’! Ali, čelnici crno-belih za sada ‘to ne čuju’ ili ne žele da čuju. Odlaskom Ivice Ilieva i Zorana Mirkovića ostala su upražnjena mesta sportskog dirketora i trenera, a kako stoje stvari još dugo neće biti popunjena.

Naime, legendarni Saša Ilić je četvrti put odbio da sedne u direktorsku fotelju, a što se trenera tiče tu je velika zagonetka. Pojavljuje se mnogo imena od Ilije Stolice, preko Radovana Ćurčića i Vuka Rašovića do za nas anonimnog Slavka Matića. Ipak, kako stvari stoje posao šefa stručnog štaba će i dalje obavljati Žarko Lazetić. V.D trenera Partizana okupiće posle tri dana pauze prvotimce i nastaviti pripreme za nastavak sezone.

Sada ostaje da se vidi hoće li Žarko Lazetić biti rešenje do juna, a onda uslediti dovođenje novog i iskusnijeg šefa stručnog štaba…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter