0
Domaći fudbal

Neymar Paulinho Philippe Coutinho Willian Srbija - Brazil, Serbia - Brazil, Moskva, Rusija 27.6.1018. Jun 27. 2018. Svetsko prvenstvo (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SPREMA SE NOVA VELEIZDAJA: Barselona odredila cenu – ponovo će goreti dresovi širom sveta!

Objavljeno: 19.03.19 u 18:04

Pre nekoliko dana pisali smo o najvećim izdajama u svetu fudbala, a najnovije informacije iz Engleske govore da bi veoma lako uskoro moglo da dođe do još jedne.

Upravo u tom momentu nepotvrđene najave o interesovanju Mančester Junajteda za Filipea Kutinja bile su povod za taj tekst, a četiri dana kasnije došlo je i do prvog konkretnog poteza.

Naime, nakon što je prema pisanju Birmingem Lajva Kutinjo od Junajteda zatražio da ga dovede, Barselona je odredila cenu – ukoliko žele da angažuju Kutinja, čelnici Mančester Junajteda će Kataloncima morati da plate 85 miliona funti (nešto manje od 100 miliona evra), kako navodi Kalčomerkato. 

Junajted je ozbiljna opcija, ali je pitanje da li će biti spremni da izdvoje toliki novac za 26-godišnjeg ofanzivca.

A videćemo kako će ovaj transfer dočekati navijači Liverpula. Poslednji igrač koji je iz Liverpula preko Španije (Real Madrid) stigao u Junajted jeste Majkl Oven, što mu navijači još nisu oprostili. 

Put bi bio isti, samo klub drugi – Barselona – a da li i reakcija? Videćemo kad Brazilac prvi put istrči na Enfild u dresu najvećeg rivala, ukoliko do transfera i dođe…

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter