0
Evropske lige

RAT VELIKANA NA POMOLU: Talentovani Danac na meti dva fudbalska velikana!

Objavljeno: 19.03.19 u 17:29

Odlične igre Kristijana Eriksena u Totenhemu, ali i činjenica da mu za godinu dana ističe ugovor naterale su ‘Pevce’ da što pre unovče njegov talenat. 
Odavno je jasno da je Eriksen bio na meti Real Madrida, u čijem je dresu praktično i viđen po pisanju španskih medija u ‘kraljevskom klubu’. Po pisanju ‘Asa’ koji je tradicionalno blizak Realu, ekipa je spremila pozamašnu sumu ne bi li ubedila Danca da se privoli njihovom kraljevstvu. 

Taman kada je izgledalo da će Totenhem dati saglasnost pojavio se još jedan velikan koji je izrazio interesovanje za Eriksena. Reč je o Juventusu. Izgleda da nas očekuje novi transfer rat ovog leta. 

Kristijan Eriksen je za Totenhem postigao 25 golova na 85 mečeva. Igra na poziciji ofanzivnog veziste i standardan je reprezentativac Danske, a vrednost mu je u ovom trenutku 90 miliona evra. Ugovor sa Totenhemom mu ističe 2020. godine, te će ‘Pevci’ definitivno pokušati da unovče njegov talenat.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter