0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OŠTRE KRITIKE ZA NAŠEG REPREZENTATIVCA: Nakon neigranja za Srbiju, Matića se suočava sa kritikama u Engleskoj

Objavljeno: 19.03.19 u 20:33

Nemanja Matić neće nastupati za Srbiju u pripremnom meču protiv Nemačke, ali i prvom kvalifikacionom protiv Portugalije. Danas su na njegov račun stigle i kritike iz Engleske. 

Matić je jedan od najvažnijih šrafova u mašineriji Mančestera. Tu uglogu nosi od dolaska iz Čelzija. Međutim, nakon dva poraza od Arsenala i Vulverhemtona naš vezista našao se na udaru navijača, prenosi specijalizovani portal koji prati isključivo ‘crvene đavole’ ‘Unitedfocus.com‘. 

– Junajted je izgubio dve uzastopne utakmice.  Nije Matić jedini kojeg treba kriviti, bilo bi to veoma nepošteno, ali nije bio ni pozitivan za ekipu kao što je bio ranije. Junajted ima druge opcije, a Matić mora da zadrži svoje mesto u timu. Nije više tako lako izostaviti Skota Mektomineja i Andreasa Pereiru, poručuje autor teksta. 

Matić je u dresu Junajteda odigrao 60 mečeva i postigao dva pogotka. Reprezentativac Srbije juče je izneo svoje mišljenje i poručio da Mančester treba da zadrži na mestu trenera Ole Gunar Solskera. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter