0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA JOVIĆ PUCA OD MOTIVACIJE: Sa Nemcima će biti sve samo ne prijateljska utakmica

Objavljeno: 19.03.19 u 12:25

Javnost u Srbiji ima velika očekivanja od Luke Jovića u predstojećim utakmicama protiv Nemačke i Portugalije.

Srbija pred sobom ima sutrašnji prijateljski okršaj protiv Nemačke, gde je za očekivati da Jović dobije šansu zbog manje povrede Aleksandra Mitrovića.

Takođe, igraće u zemlji u kojoj je postao prava zvezda tokom ove sezone.

Jako bitna utakmica i okupljanje, početak kvalifikacija. Nemci imaju veliki pritisak zbog Lige nacija, mi idemo tamo opušteno, s namerom da zabeležimo pozitivan rezultat i odemo srećni i zadovoljni u Portugaliju, spremni za početak kvalifikacija. Ne znam još da li ću početi utakmicu, biće specifična atmosfera za igru, ali moramo da budemo spremni za to – izjavio je Jović na aerodromu pred poletanje za Nemačku.

Napadač Ajntrahta iz Frankfurta ističe i da je za ‘pancere’ ovo izuzetno važan meč.

– Promenili su tim, ali imaju jako veliki fond igrača. Neke iskusnije fudbalere su zamenili sa nekoliko mladih, ali očekujemo da izvedu kvalitetan sastav. Ovo je za njih sve samo ne prijateljska utakmica. Nama takođe fali nekoliko iskusnih igrača, ali to ne znači da ćemo od ustati od namere da ostvarimo pozitivan rezultat – istakao je Luka Jović.

Srbija sutra igra protiv Nemačke od 20:45h, a početak kvalifikacija protiv Portugalije je 25. marta u Lisabonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter