Rukovodstvo ima dva kandidata sa kojima su obavljeni preliminarni razgovori, a konačan rasplet se čeka u narednih nekoliko dana.

Poraz od Spartaka iz Subotice je izgleda ‘naterao’ rukovodstvo Partizana da krene u misiju traženja naslednika Zorana Mirkovića, koji je 10. marta podneo ostavku. Ekipu je preuzeo njegov pomoćnik Žarko Lazetić, ali je procenjeno da je potrebno angažovati trenera sa stažom za finiš prvenstva i Kup Srbije.


Kako saznaje HotSport, za sada su na listi dva kandidata i prvi je Ilija Stolica. Talentovani trener je već treci put aktuelan da preuzme kormilo crno-belih, mada pod svojim određenim uslovima, istim kao kada su pre njega ukazana poverenja Miroslavu Đukicu i Zoranu Mirkoviću.

Zemunac ima svoju viziju, stavove i plan od koga retko odustaje i uz sebe želi da ima podršku Saše Ilića kao sportskog direktora. Videćemo da li može da padne konačan dogovor pod tim uslovima…

Na drugom mestu je bivši selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić, koji je posle epizode na Tajlandu bez posla i bivšem selektoru Srbije bi dobro došao povratak na domaću scenu i prilika da vodi veliki klub.

Bivši selektor Srbije u mladoj i najboljoj selekciji je godina uspešno predvodio Javor i poznaje takmičenje. Konkurs je u Humskoj otvoren, čeka se pobednik u narednih nekoliko dana, mada je jasno da misija nije ni malo laka za naslednika Zorana Bate Mirkovića.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.