Fudbalski klub Partizan nalazi se u velikoj krizi, do kraja šampionata ih očekuje žestoka borba sa Radničkim iz Niša za drugu poziciju, ali iz Italije stiže vest koja će razgaliti navijače.

Naime, Gazeta delo Sport u tekstu objavljenom danas prenosi informaciju da je fudbalski klub Partizan navodno zainteresovan da u svoje redove dovede kapitena reprezentacije Srbije.


Kao “dodirnu tačku” klub navodi gest Kolarova koji je pre nekoliko meseci pomogao crno-belima da reše spor sa agentom Serđiom Bertijem, što je tada opisao kao “gest pomoći klubu iz svoje zemlje”. 

Međutim, Gazeta dalje navodi, u Partizanu su to shvatili kao povoljan signal da bi moglo da dođe do dogovora sa kapitenom reprezentacije Srbije kom ovog leta isitče ugovor sa Romom. Kolarov, prema njihovom pisanju, nije odbio ovu mogućnost, ali je ipak verovatnija opcija ostanka u “večnom gradu”, pošto ga čelni ljudi Rome izuzetno cene ne samo kao fudbalera, već i kao lidera na terenu, i nisu spremni da ga se odreknu bez preke potrebe.