1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda u evropskom vrhu, povratak Partizanovog ’bisera’, velike promene među ’orlovima’

Objavljeno: 18.03.19 u 23:25

Čak i ovog ponedeljka, u kom je bilo vrlo malo sportskih dešavanja, izdvojilo se nekoliko vesti koje su privukle pažnju sportske javnosti.

U Partizanu je ovih dana dosta burno, a nove optužbe na račun predsednika Milorada Vučelića je iznela legenda kluba. Ipak, nije sve tako ’crno’ u crno-belom taboru, već su stigle i lepe vesti.

Za Crvenu zvezdu je stigla zanimljiva statistika koja pokazuje da je italijanska Đenova prethodnog vikenda lansirala tim Vladana Milojevića u sam evropski vrh.

Takođe je u Ljutice Bogdana, pomalo iznenada i nešto nakon zvaničnog okupljanja, stigao i novi reprezentativni poziv od strane selektora Mladena Krstajića.

To je učinio zbog velikih problema sa povredama igrača koje je otkrio u Staroj Pazovi, a gde smo videli dobro poznato lice – Nikolu Žigića u opremi ’orlova’.

Čitana je bila vest o igračima koji će gotovo izvesno zakuvati letnju transfer pijacu, baš kao i odgovor na listu omiljenih klubova Ikera Kasiljasa u kom se našao Partizan.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Krstajic, Pantelic, Zigic, Djorovic, Sakic….Zvezda plus izdajnik,poslusna pudlica Kokeze , Bjeke i Terzica! Sve moj do mojega. Nigde trenera, bato! Uzas!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter