0
Evrokupovi

FOTO: PRINTSCREEN

U JUVENTUSU SE PITAJU: Ako kaznite Ronalda, zašto ne kaznite svih 42.000 navijača sa stadiona?

Objavljeno: 18.03.19 u 19:20

UEFA će u četvrtak doneti odluku o ispadu Kristijana Ronalda posle revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Portugalac je tada nakon tri postignuta gola kojima je izbacio ‘jorgandžije’ iz elitnog takmičenja, imitirao Dijega Simeonea, koji je u prvom meču ružno gestikulirao prema publici.

Argentinski trener je tada dobio ‘samo’ 20.000 evra kazne i prošao bez suspenzije. Očekuje se da tako bude i ovog puta u slučaju Kristijana Ronalda, mada postoje mišljenja da bi kazna mogla da bude drastičnija.

U Juventusu su studiozno proučili pravilnik UEFA i uvereni su da ne postoji mogućnost suspenzije, jer taj potez nije bio upućen protivniku, već je bio deo slavlja zajedno sa celim stadionom na ‘Juventus areni’ u Torinu.

Zanimljive su bile reči trenera Masimilijana Alegrija na tu temu.

– Ronaldo je slavio, pokazao je svoju snagu, i to slavlje nije bilo upereno ka rivalu. Slavilo je 42.000 ljudi na stadionu. Ako ga diskvalifikuju, trebalo bi da kazne sve koji su te večeri navijali za Juve – rekao je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter