0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PLS: Metalac napadao, Bežanija zadovoljnija napušta Gornji Milanovac (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.19 u 19:33

U poslednjem meču 27. kola Prve lige Srbije večeras su se sastali Metalac i Bežanija. Meč je završen bez pobednika rezultatom 1:1.

Metalac je prikazao više od igre, stvorili su domaći više izglednih prilika, pa ostaje utisak da su domaći igrači zaslužili ceo plen. 

Metalac je sredinom prvog poluvremena uspeo da povede. Posle centaršuta sa desne strane Igor Savić je nakon povratnog pasa doneo vođstvo domaćem sastavu. 

Igrao se 30. minunt, ponovo je Savić bio akter akcije, presekao je pas Stojanović i asistirao Stefanu Iliću, a igrač Bežanije uspeo je da sa gol linije ‘skine’ opasnost. Po starom nepisanom pravilu gosti su imali priliku da kazne Metalac, Katanić je u sledećem napadu krenuo sam ka golu ali se spetljao pre nego što je uspeo da šutira. 

Pajević je reagovao neoprezno i oborio protivničkog igrača na ivici kaznenog prostora, pa je sudija Delibašić ispravno pokazao na penal.Siguran izvođač najstrože kazne bio je najbolji igrač Bežanije na današnjem meču Aleksandar Katanić u 44. minutu.

Metalac u narednom kolu gostuje Budućnosti u Dobanovcima.

Prve lige Srbije 27. kolo: 

Subota:

TSC – Radnički (Kg) 2:0 (Rovčanin 10, Milićević 43)

Bečej – Borac 0:0

Javor – Budućnost (Do) 1:0 (Marković 90)

Žarkovo – Novi Pazar 2:0 (Rajić 68, Lukić 80)

Nedelja:

Teleoptik – Inđija 1:4 (Kokir 9 – Bađi 45, 87, Banjac 50, Ivančević 73)

Trajal – Sloboda 2:1 (Marong 8, Jovanović 29 – Petrović 83. penal)

Ponedeljak:

Zlatibor – Sinđelić (Bg) 2:0 (Stojanović 18, 26)

Metalac – Bežanija (Savić, 23 – Katanić 44)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter