2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PAVKOV ZA HOTSPORT: Napadač otkrio kako je primio Krstajićev poziv – ‘Maštao sam o svemu ovome’

Objavljeno: 18.03.19 u 23:03

Iznenada, dan pred odlazak u Nemačku, Mladen Krstajić pozvao je još jednog fudbalera u nacionalni tim.

Milan Pavkov dobio je šansu zbog povrede Aleksandra Prijovića.

Napadač Crvene zvezde se već nalazi u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, odakle reprezentacija već sutra kreće put Nemačke na prijateljski meč, a zatim i u Portugaliju.

– Malo me je i iznenadio večerašnji poziv da se priključim reprezentaciji Srbije. Odmarao sam kod kuće kada se to dogodilo, ali sam se brzo spakovao i krenuo put Stare Pazove. Sutra već putujemo u Nemačku… Maštao sam da jednoga dana obučem dres svoje zemlje i daću sve od sebe da ispunim očekivanja. Ovo je još jedna lepa stvar za mene posle svih dešavanja u proteklom periodu u Zvezdi. Nadam se da ću se brzo uklopiti i doprineti u dva velika meča koja nas čekaju u Nemačkoj i Portugalu, rekao je za HotSport Milan Pavkov.

0
0

2 Komentara

  1. Ma nema nista od tog sporog balvana Pavkova on je Zvezdina rezerva, nikakvu karijeru nije napravio ali su ga ugurali na silu u reprezentaciju Srbije samo zbog prodaje posto ga niko nije hteo nije bilo nikakvih ponuda za njega jer nema kvalitet

    0
    0
    Odgovori
    • Selektore zašto ne zadržiš svoje tupo mišljenje za sebe nego troluješ po internetu..? Jel ti manjka pažnje?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter