1
Fudbal

Fudbal Soccer-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Nemacka Germany and Portugal Stara Pazova, 18.03.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAJNOVIJA VEST: Prijović povređen – Crvena zvezda dobija još jednog reprezentativca!

Objavljeno: 18.03.19 u 21:29

Napadač Al Itihada je otpao sa reprezentativnog spiska zbog povrede.

A umesto njega, Mladen Krstajić je u nacionalni tim pozvao napadača Crvene zvezde.

Šansu da debituje za nacionalni tim Srbije imaće Milan Pavkov koji će se priključiti izabranicima Mladena Krstajića! Aleksandar Prijović je doživeo rupturu mišića zbog čega Krstajić neće moći da računa na njega za duele sa Nemačkom i Portugalom. Na njegovo mesto pozvan je Pavkov koji igra sezonu karijere, za šta je današnji poziv još jedan dokaz.

Srbija će prvo igrati prijateljsku utakmicu sa Nemačkom 20. marta u Volfsburgu, a pet dana kasnije u Lisabonu protiv Portugala počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Sem Prijovića, za utakmicu sa Nemcima neće biti spreman ni Aleksandar Kolarov, dok Krstajić neće moći da računa ni na Nemanju Matića za početak kvalifikacija. Probleme sa povredom imaju još Ljubomir Fejsa, Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović

Pavkov je ove sezone na 18 utakmica u Superligi postigao devet golova i zabeležio tri asistencije, dok je grupnoj fazi Lige šampiona na četiri meča postigao dva gola, oba u pobedi protiv Liverpula.

FOTO: STARSPORT

Zapratite najbolju sportsku instagram stranicu – HOTSPORT.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter