0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDA CRNO-BELIH OTVORENO: Ozbiljne optužbe na račun trenera Partizana! Uprava je slepa…

Objavljeno: 18.03.19 u 11:59

Fudbalski klub Partizan igra jednu od najgorih sezona u novijoj istoriji kluba. Do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još tri utakmice, a crno-beli imaju čak 24 boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu i, što je još bolnije za ekipu iz Humske, 17 u odnosu na Radnički iz Niša na drugoj poziciji.

Takav razvoj situacije nije ostavio ravnodušnog ni Dževada Prekazija, legendarnog fudbalera sredine terena koji je dres Partizana nosio od 1976. do 1983. godine.

On je u izjavi datoj Kuriru istakao da je stanje u Partizanu – katastrofalno:

– Stanje se vidi. Katastrofalno, tri poraza zaredom. Ja vidim teren, a na njemu nema ambicije i želje. Vidim nezadovoljstvo. Nema to veze sa igračima, njih je uprava dovela s koca i konopca. Bruka i sramota. Partizan moram da bude Sorbona, vrhunski igrači da igraju. Deca nam ne dobijaju priliku, na celu školu se odrazio rad u klubu, rekao je Prekazi

FOTO: STARSPORT

Rukovodstvo crno-belih je uporedio sa legendarnim slepim bluz muzičarem i jednim od pionira rokenrola, Rejem Čarlsom, 

– Ne znaju šta je fudbal. Kao Rej Čarls, ne vide ništa. Mi vozimo fiću i jedva možemo da izguramo 80 km/h, a ostali voze maseratija po 300 na sat.

Posebno oštro se ovrnuo na imenovanje Žarka Lazetića na mesto trenera nakon odlaska Zorana Mirkovića, kom je zamerio da je uništio čitavu jednu generaciju crno-belih:

– Trebalo bi imati strpljenja, deci dati šansu, treneri su nam Kurta i Murta, nisu šutnuli mačku s praga. I ovaj Lazetić… Pa on je unakazio generaciju 1999/2000, pa je sad dobio nagradu za to i vodi prvi tim. Svako mora da odgovara za svoje postupke, zaključio je Prekazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter