0
Evropske lige

ZIDAN: Biće izmena ovog leta, ali za sada ne mogu da kažem više

Objavljeno: 17.03.19 u 13:00

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan najavio je da će tokom leta dovesti nekolicinu igrača.

Zidan se vratio u klub posle devet meseci, a Real je u njegovoj prvoj utakmici od povratka sinoć pobedio Seltu sa 2:0.

– Biće izmena ovog leta, ali za sada ne mogu da kažem više. Imam ekipu od 23-25 igrača i nadam se da neću posle svake utakmice govoriti ko će ostati a ko otići. Tokom leta ćemo analizirati situaciju i donećemo odluke, rekao je Zidan, preneli su španski mediji.

Zidan je za utakmicu sa Seltom u tim uvrstio golmana Kejlora Navasa, Marsela i Iska, igrače koji su tokom njegovog prvog mandata bili standardni, ali koji ove sezone nisu dobijali mnogo prilika.

Mediji su spekulusali da će Isko i Marselo napustiti klub ovog leta, ali oni bi ipak mogli da ostanu na „Santjago Bernabeu“, posle povratka Zidana.

Spekulisalo se da će Garet Bejl otići iz kluba, ali uprkos zategnutim odnosima medju njima, Zidan je pohvalio njegovu igru.

Španski mediji spekulišu da predsednik Reala Florentino Perez želi da proda Bejla kako bi prikupio novac za dovodjenje Edena Azara iz Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter