0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RANIJE IZAŠAO IZ IGRE: Nemanja Miletić je povređen, evo da li će igrati za Srbiju…

Objavljeno: 16.03.19 u 20:14

Partizan je u 27. kolu Superlige Srbije poražen od Spartaka u Humskoj 3:1, ali to nisu bile jedine muke za crno-bele.

Dovoljno je reći da je V.D. trenera Partizana Žarko Lazetić već posle prvih 45 minuta morao da izvrši dve izmene zbog povreda igrača. Prvo je u 28. minutu iz igre izašao reprezentativac Nemanja R. Miletić, a potom i Danilo Pantić. Partizan se oglasio povodom povrede svog defanzivca.

– Posle utakmice 27. kola Superlige Srbije između Partizana i Spartaka u kojoj je desni bek Partizana Nemanja Miletić dobio udarac u skočni zglob, nakon čega je morao da napusti igru, urađeni su dodatni medicinski pregledi i utvrđeno je da je reč o lakšoj povredi skočnog zgloba – stoji u saopštenju Partizana.

Tako selektor Srbije Mladen Krstajić može da odahne pred mečeve sa Nemačkom i Portugalijom. Podsetimo, Nemanja Miletić i Antonio Rukavina su dva desna beka na koje računa kormilar ‘orlova’ za predstojeći prijateljski meč u Volfzburgu i kvalfikacioni u Lisabonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter