0
Domaći fudbal

FOTO; STARSPORT

PARTIZAN JURI POBEDU PROTIV SPARTAKA: Lazetić ‘oprostio’ Nikoliću, u tim se vraća reprezentativac (SASTAVI)

Objavljeno: 16.03.19 u 13:55

Fudbaleri Partizana dočekuju u 27. kolu domaćeg šampionata na svom terenu ekipu subotičkog Spartaka.

Posle pobede nad ekipom Napretka iz Kruševca u četvrtfinalu Kupa, ponovo će se na klupi crno-belih naći Žarko Lazetić.

Nakon remija u 159. ‘večitom’ derbiju fudbaleri Partizan vezali su dva poraza, od Voždovca ‘na krovu’ i Radničkog u Nišu. Usled krize rezultata odgovrnost je preuzeo šef stručnog štaba Zoran Mirković, a njegovim stopama krenuo je i prvi pomoćnik Gordan Petrić. Čelnici kluba rešili su da dovođenje novog trenera ostave za reprezentativnu pauzu koja sledi, a da na tu funkciju privremeno postave Žarka Lazetića.

Čovek koji je već ranije bio na toj pozciji, ubedljivom pobedom je obezbedio plasman u polufinale Kupa, ali je taj duel obeležio i jedan sukob. Naime, za vreme utakmice došlo je do manjeg konflikta između njega i napadača Nemanje Nikolića, ali je sada sve rešeno i napadač će predvoditi crno-bele, a u timu je nakon oporavka od povrede i bek Nemanja R. Miletić.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane gosti na ovaj meč dolaze nakon pobeda nad Vojvodinom i surduličkim Radnikom. Ova dva trijumfa su ekipi koju sa klupe predvodi Predrag Rogan dosta značila u borbi za opstanak u eliti, a nema sumnje da bi bilo koji pozitivan ishod u Humskoj dodatno pomogao ka tom putu pred plej-aut.

Utakmica između Partizana i Spartaka zakazana je za 15 časova, glavni arbitar je Miloš Milanović iz Ćuprije, a evo i sastava:

PARTIZAN: Stojković, Pavlović, Valijente, Nikolić, Gomeš, Zdjelar, Šćekić. N.G. Miletić, Pantić, N.R. Miletić, Zakarić
Rezerve: Kljajić, Tošić, Đerlek, Šehović, Kosović Stevanović, Smiljanić

SPARTAK: Ostojić, Kerkez, Tekijaški, Đenić, Milošević, Glavčić, Denković, Obradović Tufegdžić, Marčić, Otašević.
Rezerve: Lučić, Torbica, Đorđević, Dunđerski, Vukčević, Tripković, Mladenović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter