0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ: Bio bi pravedan rezultat i da je nerešeno, ĐURĐEVIĆ: Fudbal nije pravedan!

Objavljeno: 16.03.19 u 21:16

Zeleno-plavi su ponovo imali prilike da osvoje i sva tri boda, ali su na kraju izgubili meč.

U 27. kolu Superlige Srbije na Gradskom stadionu slavio je Radnički rezultatom 1:0.

Jedini pogodak viđen je u 83. minutu kada se Radovan Pankov najbolje snašao u kaznenom prostoru domaćeg tima. Trener Zemuna Dejan Đurđević ima zbog čega da žali, Zemun je propustio nekoliko stotpostotnih prilika i bio bolji rival na terenu, pogotovo kada je reč o drugom poluvremenu.

– Fudbal vrlo često nije pravedna igra… Već sam rekao kada neka ekipa druga na tabeli, a da to nisu Zvezda i Partizan, to dovoljno govori o njenim kvalitetima. Fudbal često nije pravedna igra i imamo za čim da žalimo. Mislim da smo bili dominantni i da smo osvojili jedan bod ja bih bio nezadovoljan. Primili smo gol iz prekida, a znali smo da je to najopasnije oružje Radničkog. Bio je to trenutak slabosti i to nas je koštalo poraza. Neverovatno je koliko smo šansi promašili i prosto mi deluje da smo ukleti, jer nas ovo prati već nekoliko mečeva. U teškoj smo poziciji, ali nema predaje, borićemo se za opstanak do kraja, kazao je Dejan Đurđević.

Nišlije se nalaze u sjajnoj formi što je potvrdila i današnja pobeda.

– Stvarno smo premoreni, ovo nam je peta utakmica za 14 dana i zbog toga sam se jako plašio ove utakmice. Nadao sam se da će se ovaj meč igrati u nedelju, ali šta je tu je. Na mojim igračima se od prvog minuta videlo da se umorni, ali su uspeli da ostave srce na terenu i pokazali su kako se bori za klub i kako se bori kada ekipa želi da ostane na poziciji na kojoj se trenutno nalazi. Apsolutno zasluženo smo na tom drugom mestu, a i dalje smo trci, makar na papiru, za oba trofeja. Naravno da je Crvena zvezda favorit za osvajanje titule i Kupa Srbije, ali se mi nadamo da možemo da je iznenadimo u jednom od ova dva takmičenja. Mislim da su nam veće šanse da to uradimo u Kupu, ali se nećemo predati ni u prvenstvu. Imali smo i dosta sreće na putu ka ovom trijumfu, ali ona prati hrabre. Zemun je imao prečku, imao je kolosalsnu šanse preko Mrkaića i da je na kraju bilo nerešeno, smatram da bi i bio realan rezultat, rekao je Nenad Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter