4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN UDARAC ZA PARTIZAN: Grobari će ovu sezonu želeti što pre da zaborave!

Objavljeno: 16.03.19 u 15:47

Utakmica sa Spartakom iz Subotice poslednja je u nizu mečeva zbog kojih će navijači želeti da što pre zaborave ovu sezonu.

Naime, iako su poveli u 8. minutu preko Gomeša, ubrzo je Spartak preko Denkovića u 18. minutu poravnao, a u 23. minutu možda i najgora vest po crno-bele je došla u vidu povrede Nemanje R. Miletića. Pet minuta kasnije levi bek crno-belih je morao da napusti teren, vidno hramljući. Umesto njega ušao je Šehović.

FOTO: STARSPORT

U 37. minutu posle jednog duela na povredu se požalio i Nemanja Nikolić, ali je uspeo da se vrati u igru. Ipak, Žarko Lazetić je morao da izvrši još jednu izmenu pre kraja prvog poluvremena, pošto je Danilo Pantić tokom cele utakmice bio van ritma a potom takođe otežano hodajući napustio igru. Umesto njega je ušao Zoran Tošić.

 

0
0

4 Komentara

  1. Pa kad igraju sve “tatini i mamini“ sinovi, a talentovani momci su otišli u inostranstvo ili nisu “dovoljno dobri“!!!
    Moj komšija igrao za drugi tim u Zemunelu, a igra kao blesav, i kad je video da mu ćale nema dovoljno para da zaigra i za prvi tim Partizana, otišao je u Grčku da trenira neke klince…, snašao se hvala Bogu i zadovoljan je!
    Naš fudbal su uništile seljačine i Marakanu i JNA treba asfaltirati i napraviti parkinge!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter