0
Evropske lige

FULAM ODREDIO CENU: Mitorvić puni kasu, da li će Totenhem ovo moći da isplati?

Objavljeno: 16.03.19 u 11:18

Klubovi koji žele da dovedu srpskog reprezentativca moraće da ‘odreše kesu’.

Mesecima unazad govorilo se o tome da će Mitrović napustiti Fulam, a poslednji u nizu za usluge nekadašnjeg ‘Partizanovog klinca’ stao je u red Totenhem.

Kako prenosi ugledni list ‘Tajms‘ srpski fudbaler neće moći da napusti sadašnji klub za manje od 40 milion funti, što je nešto više od 45 miliona evra. Ukoliko izgube bitku za opstanak u elitnom rangu čelnici Fulama bi mogli da se odreknu još nekih bitnih igrača kao što su Sesenjon ili Karni, ali i Mitrović. Takođe, cena koja se navodi kao minimalna dosta je veća u odnosu na onu koja je licitirana kao ponuda Totenhema i nema sumnje da klub iz Londona ukoliko već ispadne u Čempionšip planira da transferima dodatno popuni budžet.

U nekoliko prethodnih prelaznih rokova Sparsi nisu bili pretarno aktivni, pa bi već na leto mogla da se od njih očekuje neka bomba. Ako se odluče za Mitrovića to bi bio najskuplji igrač u istoriji kluba, jer dosadašnji rekord drži Davinson Sančež koji je iz Ajaksa stigao za 36 miliona funti.  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter