0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DVE LEGENDE, DVA PUTA: Bufon na izlaznim vratima, Kasiljasu poverenje

Objavljeno: 16.03.19 u 15:12

Iker Kasiljas i Đanluiđi Bufon dva su po mnogima najbolja golmana 21. veka, a karijera dvojice legendarnih čuvara mreže sve je bliža kraju.

Kasiljas je po odlasku iz Real Madirda prešao u Porto, ove sezone je odigrao već 34 utakmice, a bio je jedan od ključnih faktora u prolasku u narednu rundu u dvomeču protiv Rome. Zato je na inicijativu svog kluba produžio saradnju na još godinu dana.

Sa druge strane, Bufon je letos stigao u Pariz iz Juventusa kako bi pomogao PSŽ-u da se domogne pehara namenjenog najboljem timu Lige šampiona, ali je legendarni Điđi očajno reagovao protiv Mančester Junajteda i praktično poklonio „crvneim đavolima“ gol zahvaljujući kom su napravili korak ka prolazu u narednu rundu.

Ta utakmica bi Bufona mogla da košta daljeg angažmana, pošto navodno u Pari Sen Žermenu žele da se Bufonu zahvale na saradnji jer, kako navodi L’Ekip, nije ispunio očekivanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter